Oppdatering!

En eller to dager siden jeg blogget sist, og i går var det en månde siden jeg begynnte å bli vegetarianer! Woho!!!
Men skal ta en sånn siden sist innlegg. Siden jeg har gjort en del sprøtt siden sist jeg blogget. Sprøtt og sprøtt! men jeg lo som bare det!
Siden sist:
Har jeg vært på kino med Siv. Noe som var utrolg kjekt og jeg gledet meg sykt til å se Twilight.

Vi kjøpte en is før filmen og så litt på Galleriet og Sundt. Men så var det 20 min til filmen skulle begynne, og vi løp rundt for å finne en butikk. Så endte vi opp på rema 1000 i 10 min. Så var det videre til deli de luca, siden jeg skulle ha skittles. hehe. Så var klokken 17.23 å filmen begynte 17.20. Siv stresset og løp som bare det. Mens jeg gikk.
Da vi kom inn satt vi oss ned å så begynte jo filmen. Så senere i filmen. Ble jeg så flau! det er flauere å være på kino med siv en med marthe! og jeg har alltid blitt flau med marthe. Men siv hopper i stolen, slår ser på kinnet, snakker høyt liksom : NEEEI!!! å masse. Det går ikke ann å skrive det. Det var så flaut. 
(suger i å forklare)

Jeg har vært med Thor martin, Marthe, Susanne og Cathrine. Ble ikke noe bilder siden jeg kom rett fra kino med siv. Så fortalte jeg alt. Og de stjal skittlene mine. Buhu!

Har ryddet hele rommet! og ommøbulert (aner ikke hvordan det skrives) Ryddet i hele går nesten. stolt!

Hatt fritids på MSN med Christine- www.onenoob.blogg.no . 

fint!

Hatt noen fine webcamera bilder av meg.

tommel opp for det.

Mye mere har skjedd. Men har ikke bilde av det -.-  I dag skal jeg på VG-listen. Håper på litt fienre vær og ber om at det ikke skal begynne å regne!
har du vært på vg-listen eller skal du?
likte du de fiiiine bildene av meg ?

-siri

2 kommentarer

onenoob

14.jul.2010 kl.12:49

HERLIG! thank u <3 -.-

17.jul.2010 kl.10:59

du er så jævlig teit som går rundt og sier du er vegetarianer. du vet ikke hva det er og hva det står for! herregud. jeg ha vært det sykt lenge og her kommer du frøken jeg har vært veggis i over 1 måned! WTF!? get a life. just sayin'

Skriv en ny kommentar

elise&siri

elise&siri

14, Bergen

vi er to kjekke jenter fra bergen som liker kommentarer!

hits